Trouwen!http://www.maaikefotografie.com | Maaike Fotografie.com

You + Me = Awesome
Keep calm and just say I DO!


http://www.maaikefotografie.com | Maaike Fotografie.com

Trouwreportage

Als jullie voornemens zijn om te gaan trouwen; Gefeliciteerd!

Jullie gaan een geweldige en enerverende tijd tegemoet met alle voorbereidingen. Voor het vastleggen van jullie trouwdag zijn jullie bij mij aan het juiste adres.

Ik zou het een eer vinden om als fotograaf jullie dag te mogen fotograferen en jullie liefde van dichtbij mee te mogen maken. Jullie kostbare momenten wil ik graag voor jullie vastleggen als blijvende herinnering voor later.

Tijdens een reportage acteer ik onopvallend, ontspannen, ongedwongen en vol overgave. Ik vind het een uitdaging om jullie speciale dag zo passend mogelijk vast te leggen zodat jullie met veel plezier kunnen terugkijken naar jullie dag.http://www.maaikefotografie.com | Maaike Fotografie.com

Mogelijkheden

Jullie kunnen kiezen voor een loveshoot: "show your love", voor bijvoorbeeld de trouwkaart, een daadwerkelijke bruidsreportage op de grote dag of bij een jubileum (1, 5, 10 jaar of langer getrouwd) voor een "celebrate your love" shoot (na je bruiloft een leuke shoot waarbij de jurk - indien gewenst - nogmaals gedragen wordt).

http://www.maaikefotografie.com | Maaike Fotografie.com

Beschikbaarheid

Wil je weten of ik nog vrij ben voor jullie bruiloft? Neem dan contact met mij op en als mijn agenda nog leeg is op jullie mooiste dag maken we snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ik ben heel benieuwd waar jullie gaan trouwen, wat jullie wensen zijn en hoe jullie dag eruit gaat zien!

 
 


Beschikbaarheid?


Willen jullie weten of ik beschikbaar ben voor jullie huwelijk in 2020/2021?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

 
 
Graag verwijs ik je naar de volgende pagina's voor een korte impressie van enkele bruidsreportages en de vastlegging van enkele recente bruiloften.